Üçüncü lige terfi maçlarına katılmaya hak kazanan ve Düzce ilini temsil edecek olan Beyköy Belediyespor ile Kaynaşlı Belediyespor grup maçlarına iddialı bir şekilde hazırlanıyor.
5 Mayıs tarihinde Eskişehir ve 12 Mayıs tarihinde Kocaeli ilinde yapılacak olan maçlara hazırlanan temsilcilerimiz tüm takımlar kadar şansları ve iddiaları olduğunu söylüyor.
Kaynaşlı Belediye Başkanı İsmail Korkmaz ve Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Aydın 4. lige çıkmanın sevinicini yaşadıklarını ve terfi maçlarında Düzceyi en iyi şekilde temsil etmeyi hedeflediklerini söylediler. Belediye Başkanı “bizler maddi ve manevi olarak kulübümüzün centilmenliği ön planda tutarak başarısı ve doğal olarak üçüncü lige çıkmak için her türlü hazırlıklarımızı yapıyoruz” dedi.
Kulüp Başkanı Hüseyin Aydın ise teknik heyet ve futbolcularımıza güveniyorum. Başkanımızında vereceği desteklerle sporun özüne uygun bir şekilde mücadele ederek hedefe ulaşmak istiyoruz dedi.
Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç'ta yaptığı açıklamada biz geçen sezon kapısından geri döndüğümüz üçüncü lige bu kez çıkacağımıza inanıyorum. Hocamız ve futbolcularımıza güvenim tam. Geçen sezondan aldığımız dersler ve tecrübelerle aynı hataları yapmadan maçlarımızın sonunda başaracağımıza inanıyorum dedi.
Beyköy Belediyespor Antrönörü Mustafa Yıldırım'da bize gerekli olan gücümüz ve tecrübemiz var bu nedenle bu işi bitirip üçüncü lige çıkmak için son dakikaya kadar var gücümüzle mücadele edip Düzce'ye bir şampiyonluk hediye etmek amacındayız. Bunu başaracak yeteneğimiz ve gücümüzde var dedi. Beyköy Belediyespor'un büyük bir olasılıkla 12 Mayıs tarihinde başlayacak olan Kocaeli ilini tercih edeceği Kaynaşlı Belediyespor'unda 5 Mayıs tarihinde başlayacak Eskişehir grubuna gideceği öğrenildi.
Takımların hangi gruba gidecekleriyle ilgili başvurularını 27 Nisan tarihine kadar yapmaları gerekiyor.

Haber; H. KAYA