Bölgesel Amatör Lig'e yenilgiyle başlayan Beyköy Belediyespor transferde önemli bir hamle yaparak daha önce Düzcespor forması da giyen Behlül Seymen'i renklerine bağladı. Teknik sorumlu Mustafa Yıldırım'ın bir dönem görev yaptığı Düzcespor'da da birlikte çalıştığı Behlül Seymen'le bu kez Beyköy Belediyespor takımında buluştu.

Flaş transfer Beyköy Belediyespor'un teknik sorumlusu Mustafa Yıldırım tarafından dün akşam Öncü TV’de yayınlanan sportmence programında duyuruldu.

BEHLÜL TRANSFERİ İÇİN YÖNETİME OLUMSUZ RAPOR VERİLDİ

Mustafa Yıldırım'ın dün akşamki canlı yayını esnasında Düzce futbol kamuoyundan bazı kişilerin Beyköy Belediyesi yönetimine Behlül Seymen transferi hakkında olumsuz görüş belirtildiği yönetimin bu duruma karşı Teknik Sorumlu Mustafa Yıldırım'ın raporu doğrultusunda transferi sonuçlandırdı öğrenildi.



Konuyla alakalı olarak Mustafa Yıldırım,“Düzce futbol kamuoyundan bazı kişiler Behlül transferinin yapılmaması adına yönetime olumsuz bilgi vermişler. Bu tür davranışlar Düzce futboluna yarardan çok zarar verir. Ben yönetimden talep ettim. Onlarda görüşmeleri olumlu sonuçlandırıp anlaşmaya vardılar. Artık bu işi karıştırmanın anlamı yok“dedi.



Düzcespor'dan Zonguldak'a giden 8 Ekim 1988 doğumlu olan Behlül Seymen, Ümraniyespor'da şampiyonluk yaşayarak 3.lige çıktı. O sezon sonunda kendisini Düzcespor'da bulan Behlül, Büyükçekmecespor ve Sultangazispor formalarını da giyerek kariyerine bu takımları da eklemiş oldu. Tecrübeli oyuncunun transferini çok isteyen teknik direktör Mustafa Yıldırım'ın da öğrencisi olan ve orta alanda oynayan Behmen Behlül Seymen'i Beyköy'e getirerek imzayı attırdı.


Transferiyle ilgili olarak konuşan yeni transfer Behlül Seymen,Beyköy Belediyespor'a geldiği için mutlu olduğunu ve imza atmaktan büyük gurur duyduğunu ifade etti.


Beyköy Belediyespor'da takımı çalıştıran Mustafa Yıldırım'ın olması nedeni ile bu sezon şampiyonluk armağan etmek için elinden geleni yapacağını söyleyen Behlül, Düzce'nin havasını ve atmosferini çok özlediğini dile getirdi. Antrenör Mustafa Yıldırım ise bu tecrübeli isimle takımlarına güç kattıklarını ve hedeflerinin bu sene kesinlikle 3. Lige yükselmek olduğunu dile getirdi.



Yeni takımı ile sözleşme imzalayan Behlül'ün tesislerde olduğu takımla birlikte çalışmalara başlayacağı öğrenildi.

 

Haber: Y. Sever.