Beyköy Belediyespor’da kaos büyüdü. Serdivanspor karşılaşmasında kendilerine yapılan kötü tezahürata kayıtsız kalamayarak istifalarını açıklayan takımın genel kaptanı Mehmet Keskin, yönetim kurulu üyeleri Hüseyin küçük, Osman Yavuz, Ayhan Bektaş, Ahmet Cesur, Osman Cicu ve Mustafa Çalışkan’dan sonra Teknik Sorumlu Mustafa Yıldırım kendisinin ve yardımcısı Nurettin Çolak’ın istifasını kamuoyuna Sportmence’de duyurdu.


Antrenör Mustafa Yıldırım’ın görevi bıraktığını açıklaması sonrası telefonla yayına katılarak durumu değerlendiren kulüp Başkanı Osman Kılıç istifa kararını üzüntüyle karşıladığını ifade etti. Başkan Osman Kılıç, takımın yarın antrenörsüz olarak ilk idmanını yapacağını ve oyuncularının yanında olacağını söyledi.


Kılıç ayrıca takımın yeni teknik patronu ve yönetimi konusunda bu hafta çalışarak bu sıkıntıları en kısa sürede aşmayı istediklerini dile getirdi.
Beyköy’de Antrenör Yıldırım’ın kulüpten ayrılma kararını açıklamasından sonra yeni sezonu 3 Ağustos’ta açan Yıldırım'ın takımla yolları üç ay sonra ayrılmış oldu.

 

Haber:Y.SEVER