Beyköy Belediyespor’un çiçeği burnunda Teknik Sorumlusu Antrenör Nedim Akbulut, transferler ve takım hakkındaki ilk izlenimlerini Sportmence’ye anlattı.

Akbulut, takımdan ayrılanlar ile gelenler hakkında bilgi verdi. Akbulut, “İlker’le İlhan’ın durumu net fakat Gökhan’ın durumu netlik kazanmadı. Ben takımın başına geçmeden iki oyuncu zaten ayrılmıştı. Gökhan’ın durumu bugün yarın belli olur diye düşünüyorum.” dedi.

Takımın başına geçtikten sonra kendisiyle çalışmak isteyen birçok oyuncu olduğunu ifade eden Akbulut, gelen isimler hakkında konuştu. “Forvete eski oyuncumuz Bayram’ı aldık. Tanıdığımız futbolcuları almayı düşünüyoruz, bu doğrultuda Bayram’ı aldık. Orta sahada Düzce’den bir futbolcuyla görüşüyorduk. Kulübü razı gelmeyince olmadı. Dışardan eski oyuncumuz Murat Bilgin’i aldık. Kendisi çok kaliteli futbolcudur. Şuan iyi durumda hazırlıklarını sürdürüyor.”


Akbulut, hazırlıklarını yüksek tempoda sürdürdüklerini bugün Kocaali ile hazırlık maçı yapacaklarını söyledi. Şampiyonluk şanslarının çok az olduğunu belirten Akbulut, lige renk katmak istediklerini de belirtti.


Bilindiği üzere Kaleci İlker Sultan Orhan’a, İlhan Kütahyaspor’a transfer olmuştu. Durumu netlik kazanmayan Gökhan’ın da Ereğli Belediyespor’la görüştüğü ifade ediliyor.

 

Haber:Y.SEVER