Beyköy Belediyespor teknik direktörü Adnan Özel son Alibeyköy maçına gitmeyince Beyköy Belediyespor yönetimi yeni teknik direktör arayışlarına gittiği öğrenildi.

Beyköy Belediyespor, Kenan Özen ve Ali Murat Erçoban ile bir görüşme yaptığı ve bu iki teknik direktör ile bir görüşme daha yapacağı bilgisine ulaşıldı. Beyköy Belediyespor bu iki teknik adamla anlaşma sağlayamaz durumda olursa başka teknik adamlara yöneleceği öğrenildi.

Beyköy Belediyespor hafta sonu, Kaynaşlı Belediyespor maçına çıkacağı ve her iki takımında alacağı puanların kendileri açısından önemli olduğu vurgulandı. Her iki takımda çalışmalarını yaparken Beyköy Belediyespor cephesinde takım kaptanının Çağlar Kul olduğu öğrenildi.
Çağlar Kul haber merkezimize şu açıklamalarda bulundu. “Zor günler geçirdik. Beyköy Belediyespor olarak bizler bunlara alışığız.” Dedi. Kaptan, Kaynaşlı Belediyespor maçına sıkı hazırlandıklarını ve amaçlarının üç puan almak olduğunu söyledi. Kul; “Kolay olmayacak ama Beyköy Belediyespor’un bal liginde tecrübeli takımlar arasında olduğunu bizler en iyisini ve en kötüsünü gördük taraftarlarımız bizleri yalnız bırakmasınlar”diye ifade etti.