Düzcespor ile birlikte Bölgesel Amatör Lig 10. grupta ilimizi temsil edecek olan Beyköy Belediyespor’da yeni sezon hazırlıkları tam gaz devam ediyor. Geçen sezona oranla kadrosunda revizyona giden ve ekonomik anlamda mütevazi bir bütçe ile transfer çalışmalarını sürdüren Beyköy Belediyespor, hazırlık maçları ile sezona hazırlanıyor.


Geçtiğimiz gün yapılan sponsor anlaşması ve basın toplantısında yenilenen kadroya rağmen iddialı olduklarını açıklayan Beyköy Belediyespor kurmayları transferlerin takıma çabuk uyum sağlaması için hazırlık maçlarına ağırlık verdi.


Son olarak Düzce Nurettin Zafer Stadı’nda İstanbul Süper Amatör takımlarından Güngören Belediyespor ile karşılaşan temsilcimiz rakibini 1-0 mağlup etmeyi başardı. Beyköy Belediyespor teknik sorumlusu Mustafa Yıldırım’ın tüm futbolculara şans verdiği karşılaşmanın tek golü 15. dakikada Kahraman’dan geldi.


Sezon öncesi ağır idmanların dışında maç temposu kazanmak için hazırlık maçlarına devam edecek olan Beyköy Belediyespor, Bilecik Vitraspor, Zeytinburnuspor ve Urfa Belediyespor ile de maç oynayacak.
Bu maçların ardından temsilcimiz 03 Eylül Çarşamba günü Türkiye Kupası karşılaşması için Edirne Gençlikspor’un karşısında ter dökecek. Profesyonel liglerde temsilcisi olmayan 32 il takımının katıldığı Türkiye kupası maçları tek maç eliminasyon sistemine göre yapılacak maçta kazanan takım bir üst tura çıkacak. Beyköy Belediyespor daha önce Kocaelispor ve Gölcükspor’a elendiği kupada Edirne Gençlikspor’u yenerek bir ilki yaşamak amacında.