Bölgesel Amatör Lig'de Düzce'nin ikinci takımı olarak mücadele edecek olan Beyköy Belediyespor 5 Haziran Pazar günü kongreye gidiyor. Başka bir aday çıkmaması nedeniyle büyük ihtimalle mevcut başkan Osman Yavuz ile yola devam edilecek gibi görünen Beyköy Belediyespor'da kongre sonrası iç ve dış transferlerle gelecek sezon için iddialı bir takım kurmak hedefleniyor.

Bölgesel Amatör Ligin ilk haftalarında rakipleri karşısında iyi maçlar çıkaran ve liderliğe kadar yükselen Beyköy Belediyespor, sezonun son haftalarında yaşadığı şansızlıklar nedeniyle ligi 4. sırada bitirdi. Gelecek sezon için büyük hedefler kuran Beyköy Belediyespor'da 5 Haziran’da yapılacak olan kongre sonrasında çalışmalar başlayacak.

Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, 5 Haziran’da yapılacak kongrenin ardından önce teknik heyetle masaya oturulacağını, büyük ihtimal anlaşma sağlanacağını söyledi. Antrenör Mustafa Yıldırım'ın sezon sonunda, gidecek ve kalacak futbolcularla ilgili yönetime sunduğu raporun görüşüleceğini ifade eden Kılıç, “ Takımdan ayrılacak futbolcuları belirledikten sonra iç ve dış transfere geçeceğiz. Alacağımız futbolcularla takıma en iyi şekilde takviye yaparak gelecek sezonun takımı kuracağız.” dedi.

Haber; R.BAL