Beyköy Belesiyespor teknik direktörü Kenan Şereflioğlu görevinden istifa etti. Beyköy Beledispor’un teknik direktörü olan Kenan Şereflioğlu istifasının sebebi olarak son haftalardaki alınan kötü sonuçlara bağladı. Şereflioğlu, “Futbolcularla yıldızımız bir türlü barışmadı, istediğim oyunu oynayamadılar. Yönetimle oturup konuştuk, anlaşarak yollarımızı ayırdık” dedi.


Sezon başında göreve başlayan ve ligin 4. Haftasında olunmasına rağmen maç skorlarında iyi bir sonuç alınamaması istifanın baş nedeni olarak görülüyor. Beyköy Belediyespor oynadığı 2 deplasman maçını kaybetmiş son oynanan maçta da berabere kalmıştı. Şereflioğlu, alınan başarısız sonuçların sezon içinde devam etmemesi için görevinden ayrılmak istediğini belirtti.Şereflioğlu, Yönetimde yapmış olduğu katkılardan dolayı kendisine teşekkür ederek istifasını kabul etti.

YENİ DİREKTÖR NEDİM HOCA MI OLACAK?

Hafta sonu Akçakocaspor’la yapılacak olan karşılaşamaya Beyköy Belediyespor’un yeni teknik direktörle mi yoksa iki sezon takımda görev yapan Nedim Akbulut’la alacağı ise kamuoyu tarafından merak ediliyor.

Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, “İstifa ile ilgili benim için sürpriz oldu. Yönetimin toplantı yapacağın biliyordum ancak istifa olacağını bilmiyordum. Ben Kenan Hocayı seven biriyim. Her iki taraf içinde hayırlı olur inşallah.” Dedi.

Kılıç, hafta sonu Akçakocaspor ile yapılacak olan maça da takımın büyük bir ihtimal hocasız çıkacağını söyledi.

 

Haber; G.KARDUZ