Son haftalarda alınan galibiyetlerle ligde kalma umutları artan Düzcespor haftalar sonra iki basamak yukarı çıkmayı başarmıştı.
Grubumuzdan üç takım düşecek ve Düzcespor'da ligin sonunda son üç takım arasında olmamak için kalan maçlarından alabileceği kadar fazla puanı toplayıp ligde kalmak zorunda. Beylerbeyi deplasmanına umutlu giden kırmızı lacivertliler maçın başından itibaren kontrollü bir oyun oynadı ve kontra ataklarla gol bulmaya çalıştı. İlk yarıda bu kısmen başarılırken son iki dakikaya girildiğinde yine basit bir hata sonucu yediği golle devreyi 1-0 malup kapattı.
Devre arasında yöneticilerin soyunma odasına gönderdiği “pirimi iki katına çıkarttık” haberi üzerine ikinci yarıya takım daha istekli ve hırslı çıktı. Beraberlik golünü atmak için rakip kalede pozisyonlar üretmeye çalışan kırmızı lacivertli ekibimizin forvet hattı son vuruşlarda bir türlü etkili olamadı ve 72. dakikada rakip takımdan selim attığı gol sonun başlangıcı oldu. Çok pozisyon buluyoruz, sonuç alamıyoruz. Çok basit hatalarla kendi kalemizde gördüğümüz gollere rağmen yine rakip kalede goller ararken Samet'in düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı Abdullah golle sonuçlandırdı ve umutlar yeniden artı. Bu golün ardından Düzcespor beraberlik golünü atmaya çalışırken ikinci golün sahibi Selim maçın son golünü duraklama dakikalarında Düzcespor kalesine gönderdi ve maçın sonucunu ilan etti. Düzcespor büyük umutlarla gittiği İstanbul deplasmanından 3-1'lik yenilgiyle puansız dönerken
maçı izlemeye gelen Belediye Başkanı İsmail Bayram, BARO Başkanı Av Ali Dilber, yöneticiler ve yaklaşık 50 kişilik taraftar grubu satadı boynu bükük terk etti. Bazı futbolcularında yenilginin üzüntüsüyle uzun süre saha içinde kaldıkları görüldü.

Haber; H. KAYA