Düzcespor ligin ilk yarısında cezası nedeniyle Bolu'da oynadığı ve 4-1 yendiği Beylerbeyi'ne 4-0 yenildi.

Bolu'da oynanan maçta rakibi karşısında 4-0 öne geçen ve son dakikada yediği golle maçı 4-1 kazanan Düzcespor bu maçın rövanşında beylerbeyi takımıyla deplasmanda karşılaştı. Bilal Kökeoğlu, İbrahim Karaman ve Kudret Reyhanlıoğlu hakem üçlüsünün yönettiği maça Düzcespor kalede Serdar, Mehmet, Uğur, Kamil, Ertan, Nedim, Osman, Ergün, Seray, Emrah ve Engin onbiriyle çıktı.

Maçın ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçti ve her iki takımda golü bulamadı. Karşılaşmanın 2. yarısına hızlı giren rakip Beylerbeyi 47. dakikada geliştirdiği atakda topla son buluşan Sertaç takımını 1-0 öne geçirdi.

Bu golün şokunu atlatmaya ve beraberliği yakalamaya çalışan Düzcespor 53. dakikada bu kez Ademin golüne engel olamadı ve durum 2-0 oldu.

Üç dakika sonra ilk golün sahibi Sertaç bir kez daha sahneye çıktı ve attığı gole takımının üç farklı üstünlüğünü sağladı. Düzcespor üst üste yediği gollerden sonra oyundan iyice koptu ve kalan dakikalarda rakip kaleye yaptığı ataklardan sonuç alamayınca maçın 90. dakikasında Yavuz takımının 4. golünü kaydetti.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Düzcespor ligin ilk yarısında 4-1 yendiği rakibine bukez 4-0 boyun eğdi ve son Darıca maçınıda hükmen kaybettiğimiz düşünüldüğünde Üsküdar Anadolu, Kırıkale, Maltepe ve Gölcük maçlarıyla birlikte üst üste 5 maçınıda farklı şekilde kaybetmiş oldu ve ligin sonuna demir attı.