Düzcespor Beylerbeyi deplasmanından eli boş dönüyor. Istanbul'da oynana karşılaşmayı Belediye Başkanı İsmail Bayram, BARO Başkanı Av. Ali Dİlber ve Düzcespor yöneticileri takip etti. Karşılıklı akınlarla geçen ilk yarısın son iki dakikasında Muhammetin golüne mani olamayan Düzcespor ilk yarıyı 1-0 yenik kapattı. İkinci yarıya en azından beraberlik parolasıyla çıkan temsilcimiz rakip kalede yarattığı tehlikelerden yararlanamayınca bu kez kendi kalesinde yaşadığı tehlikeyi uzaklaştıramadı ve 72. dakikada Salim kafayla topu ikinci kez Düzcespor ağlarına gönderdi.
2-0 yenik duruma düşen kırmızı lacivertli ekibimiz beraberlik umudunu son dakikaya kadar taşıdı ve 82. dakikada Samet'in düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı Abdullah gole çevirdi durum 2-1 oldu.
Beraberlik için dahada umutlanan Düzcespor rakip kalede baskısını artırmasına ve net pozisyonlar bulmasına rağmen gol kaydına muafak olamadı ve maçın duraklama dakikalarında 90+2'de serbest atışdan ikinci golün sahibi Salim'in kaydettiği golle 3-1 malup oldu. Düzcespor önümüzdeki hafta bu sezon kendi sahasındaki son maçını İstanbul Kartal Belediye takımıyla yapacak. Kartal Belediye maçı Düzcespor'un ligdeki kaderini belirleyecek.
DÜZCESPOR YİNE ATEŞ HATTINDA
Düzcespor Beylerbeyi deplasmanında 3-1 kaybedince alt sıralardaki takımlarla aradaki fark iyice kapanmaya başladı. En rahat iki takım Keçiörengücü ve Beylerbeyi. Diğer takımlar için tehlike çanları çalıyor.
Düzcesporunda yer aldığı üçüncü klasman grubunda oynanan maçların sonuçlarına göre puan durumunda sıralama değişmedi ancak Düzcesporun rakipleriyle arasındaki fark kapanmaya devam etti.
Grupta toplu sonuçlar;
Beylerbeyi-3 Düzcespor-1
Keçiörengücü-3 Kırıkkalespor-0
Orhangazispor-2 Gölcükspor-1
Kartal Belediye-0 Ankara Demirspor-0
Bu sonuçlardan sonra oluşan puan durumu ise şöyle;
1-
Keçiöğrengücü...........60 puan
2-Beylerbeyi..................50
3-Gölcükspor.................45
4-Ankara Demirspor......43
5-Düzcespor..................40
6-Kırıkkalespor..............39
7-Orhangazi..................39
8-Kartal Belediye...........34
9-Maltepespor...............30
Grupta bu haftanın diğer maçları ise Gölcükspor-Beylerbeyi, Meltapespor-Keçiörengücü ve Kırıkkalespor-Orhangazispor arasında oynanacak.

Haber; H. KAYA