Düzcespor Teknik Direktörü Cüneyt Biçer, 1-0 kazanılan Yeni Orduspor maçının ardından basın mensuplarının karşısına çıktı.
 
Biçer, maçla ilgili değerlendirmelerini maçın hemen ardından basın mensuplarıyla paylaştı. Biçer, şöyle konuştu;
“Güzel bir galibiyet 3’lü serinin içerisinden 2 galibiyet 1beraberlikle çıktık. Lider takımla oynadık. Bana göre bu ligin en iyi kadrosuna sahip olan ilk 3’ünden bir tanesidir Orduspor. Hem oyuncu kalitesi hem de ekonomik anlamda şehrin gücünü tamamen arkasına almış bir takım. Geldikleri pozisyona baktığımızda liderken bizimle oynadı. 3. Maçın çok zor olacağını biliyorduk. Her iki tarafta benzeri tarzda oyuncular var için içerisinde açıkçası.
 
Oyunu kopabileceği belirli dakikalar vardı. Her iki tarafada kopabilecek pozisyonlar geldi gitti. Bu pozisyonlar içerisinde biz golü bulduktan sonra takım savunma pozisyonu içerisinde inanılmaz mücadele inanılmaz özveri ve doğru hücumlarla çıkabildiğimiz pozisyonlarda ciddi anlamda skor değiştirebilecek pozisyonları yakaladık ama  özellikle biz 10 kişi kaldığımız zamanda bizim sahamız içerisindeki baskısı, beraberlikte getirebilirdi. Sahanın içerisindeki arkadaşları tebrik ediyorum. İnanılmaz özverili mücadele ettiler. Kazanmak için ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Çok çok daha iyi olabileceklerini ortaya koydular açıkçası.”
 
Biçer, açıklamalarının devamında şunları dile getirdi;
“Geçen hafta seyircimiz bize 65. Dakikadan sonra bu takım neden oynamıyor diye hemen hemen 90 dakika sitemde bulundu. Şimdi bu takımın içerisinde şunu herkes çok iyi bilsin. Bugüne kadar hep sustum hiçbir şey konuşmadım. Konuşmamam gerektiğini bildiğim için konuşmadım. Bu takımın içerisinde 8 tane oyuncu var futbol hayatı boyunca bugüne kadar profesyonel maçta 11 tane sahaya çıkmış 8 oyuncunun toplamından bahsediyorum. Ve biz bu oyuncularla birlikte lig yürütmek zorundayız.
Bugün buraya gelirken geçen hafta Çarşamba günü iki oyuncumuzu kaybederek geldik. Bunun devamında da yine bu çocuklarla devam etmek zorundayız. Genç oyuncuları içeriye atma zorunluluğumuz tabi ki var. Ama onların benim içeri atmamdan ziyade şehrin, halkın sabrına ihtiyacı var. Bunu bu şehir göstermek zorunda.  Çünkü ben o gün takımın neden oynamadığına bir şey diyemem bu takımın ne şartlarla çıkıp ne şartlarla oynadığını çok iyi bilirim. O gün, o pozisyonun içerisinde oyuncular nasıl tepki verdiler 45 dakika sonuç alamadılar onun gerekli şartlarını ben öğrendim ben konuştum. Açık söyleyeyim sahaya çıkarken nelerin üzerinden geçip bu sahaya çıktıklarını çok iyi biliyorum. Herkeste bilsin. Çünkü bu takımın başarılı olması için tek bir şart var; bu şehrin bütün dinamiklerinin bu takıma destek olması, taraftarından Vali beye kadar herkesin bu takıma destek olmasının zorunluluğu var. Basına kadar.”
 
“Bu şehrin başarılı olması için, şehrin tamamının dinamiklerinin ayağı kalkması lazım. Genç oyuncular bu takımın parçası ve bu takımın parçası olmaya devam edecekler. Aslan gibide mücadele ediyorlar. Eksikleri var mı?  Bu maçların içerisinde oluyor, olmakta zorunda. Beni zaman zaman zor duruma da düşürüyorlar ama abileri de onlarda aslan gibi mücadele ediyorlar” cümleleriyle konuşmasını sürdüren Biçer,  hakemle ilgili de değerlendirmeler bulunarak, “Hakem için, 3. Ligin bu kadar aşağı düşürülmesi hoş değil. Bunun arkasına açın bakın, gelen hakemlerin kariyerine bakın, yönettiği maçlara bakın. Ordu takımı milyonlar harcadı bu takımı kurabilmek için, Düzce takımı bir şeyler harcıyor. İyi takım kurabilmek için. Biraz daha gelen atamalar kontrollü olmalı. Hata yapabilir arkadaşlar, ama gelen atamaların biraz daha kontrollü olması gerektiğini düşünüyorum” dedi.