Düzce Joker Bilardo Salonunda 9 gün süren ve 36 sporcunun kıyasıya mücadele ettiği Türkiye Şampiyonası İl Birinciliği müsabakalarında finaller nefes kesti. Finaller sonunda Savaş Bulut birinci olarak Düzce’nin bilardodaki ilk ismi oldu.

36 sporcu birinci turdan başlayarak elemelere katıldı. 2. Tur ile birlikte finaller şekillenirken müsabakalar heyecan dolu anlara sahne oldu. 3.tur müsabakalarında ise A Grubunda Kazım Canbul,Salih Tekkeli ve İbrahim Ardıç, B Grubunda ise Savaş Bulut, Burak Menekay ve Mehmet Kocabaş final grubuna çıkmak için yarıştı. 3.tur müsabakalarında rakiplerini geride bırakanSavaş Bulut,KazımCanbul ve Salih Tekkeli final grubunda yarışmaya hak kazandı.

Onlarca bilardo sever final müsabakasını izlerken son ana kadar şampiyonun adı belli olmadı. Müsabakanın sonunda aldığı serilerle şampiyonluğa uzanan Savaş Bulut, Düzce’nin bilardo şampiyonu oldu. Türkiye Şampiyonası İl Birinciliği müsabakalarında dereceye giren sporculara ödüllerini Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ahmet Altun, Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet Göztaş ve Düzce Baro Başkanı Ali Dilbertakdim etti. Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci dereceye giren sporcuları tebrik ederek bir konuşma yaptı.

Bilardo Federasyonunun belirlediği8 sporcu kontenjanına göre dereceye giren sporcular Düzce’yi  Mart ayında Antalya’da yapılacak olan Türkiye şampiyonasında temsil edecek.