Geçtiğimiz sene faaliyetlerine yeniden başlayan ve büyük bir ivme ile ilerleyen Bilardo sporunun gelişmesiyle Düzce’de dev organizasyonlar da gerçekleştirilmeye başladı. 96 sporcunun katılacağı 3 Bant Zafer Kupası Bilardo Turnuvası Düzce’de gerçekleştirilecek.22-24 Ağustos tarihleri arasında 3 Bant Zafer Kupası Bilardo Turnuvası Joker Bilardo salonunda yapılacak.

 

3 Bant Zafer Kupasına Düzce’den 10 sporcu, Sakarya’dan 10 sporcu, Ankara’dan 6 sporcu, Afyon, Balıkesir, Samsun, Zonguldak, Tokat ve Konya illerinden 1’er sporcu, Bursa’dan 6 sporcu, Bolu’dan 3 sporcu, Eskişehir, Yalova, Ordu illerinden 2’şer sporcu, İstanbul’dan 25 sporcu, Kocaeli 18 sporcu, Karabük’ten 3 sporcu olmak üzere 96 sporcu katılıyor.

 

Düzce’de gerçekleştirilecek olan 3 Bant Zafer Kupasına Dünya Şampiyonu Yılmaz Özcan, Türkiye Şampiyonluğu olan Savaş Bulut, Dünya Şampiyonu Yılmaz Özcan, Takımlar Dünya Üçüncüsü Tolgahan Kiraz, Takımlar Avrupa Şampiyonu Lütfü Cenet, Takımlar Avrupa İkincisi Birol Uymaz ve Türkiye Üçüncüsü Emrullah Başeğmez gibi deneyimli ve ödüllü sporcular da Düzce’de kupanın sahibi olmak için mücadele edecek.

 

Düzce’de ilk defa düzenlenecek olan 3 Bant Zafer Kupası Bilardo Turnuvası önümüzdeki senelerde Türkiye’nin önemli organizasyonlarından biri olacağa benziyor.