İl koordinasyon toplantısında konuşan ve yapımına 1995 yılında başlanan Cumayeri spor salonunun bir türlü bitirilemediğini kaydeden Dereci “Cumayeri spor salonu inşaatımız devam ediyor. 95 yılında ihale edilmiş. 2886 sayılı kanuna göre ihale edildiği için sıkıntı çıktı. Bitirmemiz gerekiyordu ancak bitiremiyoruz” dedi. Dereci, Akçakoca’ya kurulacak bin kişilik spor salonu için izin çıktığını söyledi. Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’nin yer arayışında olduğunu dile getiren Dereci “Akçakoca 2014 yılında bin kişilik bir spor salonu projesi için izin çıktı. Belediye Başkanımız bize yerimizi ayarlıyor” diye konuştu.


Kalıcı Konutlardaki kapalı yüzme havuzunun yüzde 60’lık kısmının bittiğini belirten Dereci “Kapalı Yüzme havuzumuzun gerçekleşme oranı yüzde 60 civarında. Gençlik merkezimizin de yüzde 95’lik kısmı sona erdi” dedi.


Feyzullah Dereci Gümüşova ve Kaynaşlı’daki sentetik çim sahaların son durumunu da şöyle aktardı: “Gümüşova sentetik çim saha çalışması devam ediyor. Soyunma odaları yapılacak. Oranın da yaklaşık yüzde 40’lık bir kısmı bitti. Mayıs ayı sonunda teslim almayı planlıyoruz. Kaynaşlı’da inşa edilen sentetik çim sahamız var. Buranın da geçici kabulünü yaptık. İnşaatı devam ediyor.”


Feyzullah Dereci yapımına yılbaşında başlanan tenis kortunun yüzde 80’lik kısmının tamamlandığını açıkladı.
Eksikleri olmasına rağmen geçici kabulü yapılan merkez spor salonu için Ankara’ya gittiklerini belirten Dereci, Ankara’dan inceleme yapmak üzere bir ekibin Düzce’ye geleceğini söyledi.


Dereci salonun akıbetini şöyle aktardı: “Merkez spor salonumuzun geçici kabulü yapıldı. Ancak biz yaptığımız incelemelerde çok fazla eksik işi olduğunu tespit ettik. Vali beyden izin aldık ve Ankara’ya gittik. Bununla ilgili bir çalışma yapılıyor. Ekip gelip burada bir inceleme yapacak. Bu nedenle bir türlü açılış yapamıyoruz.”

 

 

Haber;G.Tekinalp