"Taraftar Buluşması" etkinliğe katılmak üzere İstanbul, Ankara, Düzce, Kocaeli, Bolu, Zonguldak, Eskişehir, Bursa ve Karabük'ten otomobil ve otobüslerle yola çıkan binlerce Fenerbahçe taraftarı, Kaynaşlı ilçesindeki Topuk Yaylası Fenerbahçe Tesisleri'ne geldi.



Taraftarının desteği ile içerisinde bulunduğu ekonomik buhrandan çıkma planı yapan Fenerbahçe bir kez daha taraftarlarının desteği ile güç topladı. Antrenman sahasının etrafında toplanan sarı-lacivertli taraftarlar, futbolcuların tesislerden çıkmasıyla büyük coşku yaşadı.Etkinliğe katılmak üzere kampa gelen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ile teknik direktör Ersun Yanal ve futbolcular, taraftarlarla sohbet etti, fotoğraf çektirdi ve forma imzaladı.



Kaynaşlı ilçemizdeki Topuk Yaylası Tesisleri’nde, Düzce Fenerbahçeliler Derneği ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe katılmak isteyen binlerce taraftar soluğu Topuk Yaylası’nda aldı.



Burada 10 günlük kampa giren futbolcularla hem tanışıp sohbet etme, resim çektirme hem de imzalı forma alma fırsatı yakalayan 7’den 70’e tüm Fenerbahçelilerin mutluluk ve coşkuları renkli görüntüler ortaya çıkardı.



Bir buçuk saat süren etkinliğin ardından futbolcular tesise geçerken, takımda çalışmaların yarın yapılacak antremanlarla devam edeceği öğrenildi. 



Sarı lacivertli yıldızların imzaladıkları “Fenerbahçe İz Bırakanlar Triko Forma” alarak takımlarına maddi destek veren binlerce taraftar, güneşli havada yayla havasında piknik yapmanın da keyfini yaşadı.





Piknik etkinliği kapsamında “FENER OL” kampanyasına destek verme imkanı yakalayan sarı lacivertli taraftarlar, formalarını giyerek futbolcularla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.





Jandarma ekipleri tarfından alınan güvenlik önlemleri sayesinde binlerce taraftarın toplandığı tesislerde hiçbir olumsuzluk yaşanmadan etkinlik sona erdi. 

Haber: S. AYAN