Düzcespor taraftarlar derneği, transfer sezonunun açıldığından bu yana 25 gün geçtiğini ve yönetimin geç belli olması sonrası bir süre beklenmesine rağmen final oynayan takıma hala takviye yapılmadığını belirterek takımın iskeletinin bozulduğunu ifade ettiler.

Düzcespor taraftarlar derneği tarafından yapılan açıklama şöyle devam etti:

“Yönetim açıklandığında içinde Cengiz Veli ve Mehmet Saygun gibi kulübü bilen futbolun içinden gelen isimlerin yeni yönetimde olması bize sevindirmişti fakat hala bir gelişme olmaması biz büyük Düzcespor taraftarlarını üzdü. Gazetelerden takip ettiğimiz kadar başarısız hocaların isminin geçmesi veya sadece Düzceli oyuncular oynasın gibi haberler final oynayan takımın vitesi 5'ten 1'e düşürmesi midir? Bu işin sorumluluğunu yönetimde Cengiz Veli ve Mehmet Saygun’a, Tribündeki mücadelenin lideri dernek başkanımız Emir Kirazoğlu ile yarım kalan işi tamamlayalım yok böyle giderse rakiplerimizin çatır çatır takviye yaptığı sezonda lig sonunda hak etmediğimiz yerlerde bırakmak istemiyoruz.

Biz Kırmızı Şimşekler olarak Düzcespor mahalle maçına çıksa kaldırımdan üçlü çekmeye razıyız fakat yönetimde böyle güçlü isimler varken diplere oynarsak biz tepkimizi gösteririz.”