Süper Amatör ligin 11.haftasında 1.Amatör’ün 8. haftasında oynanan karşılaşmalarda takımların ve futbolcuların sportmenliğe aykırı davranışları nedeniyle çıkan olaylar ve kırmızı kartlar haftaya damgasını vurdu.

Süper Amatör ligde pazar günü Çilimli İlce stadında oynanan Pırpır Gençlikspor Akçakocaspor maçı bitiminde her iki takımın futbolcuları, yöneticileri ve taraftarları sportmenliğe yakışmayan hakaretlerde bulunup birlerine saldırıp soyunma odalarının camlarını tahrip ettiler. Çilimli Emniyet mensuplarının gayretleri ile olaylar büyümeden bastırıldı.


Şıralık ve Bahçeköy sahalarında oynanan karşılaşmalarda da sportmenliğe yakışmayan olaylar maçlarda görevli Emniyet ve Jandarma personelleri tarafından büyümeden önlendi.
Süper amatör ligde 11.haftasında oynanan karşılaşmalarda deplasmanında Kaynaşlı Belediyesporu 3-2 mağlup eden Çilimli Belediyespor 28 puanla liderliğe yükselirken Akçakocaspor ve Kaynaşlı Belediyespor 27’şer puanla haftayı tamamladı. B grubunda Düzce İdmanyurdu Karaca Çobanspor karşılaşması takımların istekleri doğrultusunda ertelendi.

1.Amatör lig A grubunda Özsüt Avlayanspor en yakın rakibinin 9 puan ününde 24 puanla liderliğini sürdürürken Cumayeri Belediyespor 15 puanla 2. ,Üçyol Gençlikspor 13 puanla 3.olarak haftayı tamamladı.

1.Amatör lig B grubunda avarajla Üçköprüspor 18 puanla grup lideri olarak haftayı tamamlarken, 18 puanla Kurukavak 2.,14 puanla Kirazlıspor 3.olarak haftayı tamamladı.


Süper Amatör Ligin 11 haftasında cumartesi ve pazar günü oynanan karşılaşmalar

Düzce Belediyespor-S.Sinerjispor:1-1
Koçyazıspor-Köprübaşıspor:3-3
Kaynaşlı Belediyespor-Çilimli Blediyespor:2-3
Yığılcaspor-Gölyakaspor:2-1
Bahceköyspor-Y.Taşköprüspor:2-1
Pırpır Gençlikspor-Akçakocaspor:1-1

1.Amatör lig A grubunda cumartesi pazar günü oynanan karşılaşmalar"

Cumayeri Belediyespor-Camlıspor:2-0
Selamlarspor-Saçmalıpınarspor:2-3
Üçyol Gençlikspor-Özsüt Avlayanspor:2-4
D.İdmanyurdu-K.Cobanspor:Ertelendi

1.Amatör lig B grubunda cumartesi pazar günü oynanan karşılaşmalar"

Kurukavakspor-Gökspor:3-2
Dikmeli Gençlikspor-Sancakspor:1-2
Çiftlik Gençlikspor-Aziziyespor:2-2
Üçköprüspor-Kirazlıspor:3-1