Çok ilginç sonuçlara sahne olan maçlarda A Grubu’nda Üçyolspor 5 maçta 4 galibiyet bir beraberlik ile lider durumda Düzce Modern Eğitimcilerspor son maçta Çiftlikspor ile 2-2 berabere kalarak 1 puanı son dakikalarda kurtardı. Düzce Modern Eğitimcilerspor 5 maçta 3 galibiyet 2 beraberlik alarak 11 puan topladı.

Hamidiyespor son haftalarda yaptığı çıkış ile üstteki takımları yalnız bırakmayacağı sinyallerini verdi. Hamidiyespor 5 maçta 3 galibiyet 2 mağlubiyet ile ligde 9 puan topladı. Beçispor son maçta Hamidiyespor’a farklı yenilmesi iddiasından uzaklaştırdığı görüldü. Karaçalıspor Dikmelispor’u son 20 dakikada yenip 3 puanın sahibi olurken puanını 6 yaptı. Dikmelispor son sırada yer alırken şu ana kadar 1 puan topladı.

Önümüzdeki hafta sonu Üçyolspor Düzce Modern Eğitimcilerspor müsabakası nefesleri kesecek. B grubunda ise 5 maçta 5 galibiyet alarak zirveye yerleşen Koçyazıspor Düzce Süper Amatör için göz kırpıyor. Kirazlıspor bu hafta Selamlarspor ile 1-1 kalarak ilk puanını kaybetti. Kirazlıspor 5 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik alarak ligde 2. durumda yer alıyor. 1934 Selamlarspor 6 maçta 8 puana sahip Özbalatlıspor ve Saçmalıpınarspor’un 6 puanları bulunuyor. Altunçayspor 5 maçta 4 puan topladı. Üçköprüspor ise henüz ligde puan alamadı.