Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğünün Anadolu Yıldızlar Ligi projesinde grup müsabakalarına katılan Düzceli Karateciler hem kızlarda hem de erkeklerde birinci olarak yarı finale kaldı.Düzceli Karateciler, Zonguldak’ta gerçekleştirilen Ana Lig grup müsabakalarında birinci sırayı alarak başarılarına başarı kattı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Antrenörü Mehmet Albayrak ile çalışmalarını sürdüren ve her turnuvadan başarı ile dönen karateciler Ana Lig’de de adlarından bahsettirdi. Ana Lig’de Düzceli karateciler hem kızlarda hem de erkeklerde birinci oldu.
45 kiloda Sedanur Çavdaro birinci, 40 kiloda Sara Akafova birinci, 35 kiloda Pembenur Yeşilduman birinci, 35 kiloda Nihal Işık üçüncü, +50 kiloda Beyzanur Çetin üçüncü, 50 kiloda Elmasgül Aman üçüncü ve 50 kiloda Havva Er ikinci oldu.
Erkeklerde ise 50 kiloda Alperen Ertuğral birinci, 55 kiloda Anıl Burak Özcan birinci, +55 kiloda Osman Fındık ikinci, 53 kiloda Furkan Demirel ikinci,35 kiloda Mithatkan Zarifoğlu birinci, 40 kiloda İbrahim Caklı birinci ve 45 kiloda Tunahan Çekirge birinci oldu.

 

Haber;P.Yıldırım