Kızılay ve futbol federasyonu iş birliği ile bu yıl ikincisi düzenlenen birleştirilmiş sınıflar futbol turnuvası oynanan final maçı ile sona erdi.

Günbaşı İlköğretim okulu birinci, Üç yol İlköğretim okulu ikinci, İslahiye İlköğretim okulu üçüncü ve Kemerkasım İlk öğretim okulu ise dördüncü oldu.

Oynanan karşılaşmaların ardından dereceye giren takımlara ödülleri verildi. Birinciye 2 futbol topu, forma, ikinciye 1 adet  futbol topu, başarı belgesi, anahtarlık, şapka üçüncüye 1 adet futbol topu şapka, anahtarlık verilirken, dördüncüye de 1 adet futbol topu, şapka, başarılı belgesi ve anahtarlık verildi.

Bunun yanı sıra dereceye girenlere kupaları verildi. Birinci olan Günbaşı İlköğretim okulunun kupasını Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer, ikinci olan Üç Yol İlköğretim okulunun kupasını Kızılay Düzce Şube Sekreteri Murat Batur, üçüncü olan İslahiye ilköğretim okulunun kupasını Milli Eğitim Şube Müdürü Haşmet Batur, dördüncü olan Kemerkasım İlköğretim okuluna ise Milli Eğitim Spor Kordinatörü Serkan Erdoğan verdi.