Düzcespor lider Keçiörengücü takımıyla deplasmanda yaptığı maçı çok basit bir hata sonucu yediği golle 1-0 kaybetti.
Maça iyi başlayan rakibine gol fırsatı vermeyen temsilcimiz son 10 dakikaya girilirken defansında yapılan bir hata ve kaleci Mustafa'nın gol pozisyonunu iyi takip edememesi nedeniyle bu maçtan puan çıkaramadı.
Rakiplerimizde ya berabere kaldı veya kaybetti. Bu nedenle sıralamada değişiklik olmaması bizim için avantaj teşkil ediyor.
Keçiören maçı artık geride kaldı. Düzcespor önüne bakmalı ve öncelikle Çarşamba günü Düzce şehir stadında oynanacak olan Orhangazispor maçını kazanmalı. Lig'de kalmanın birinci yolu kendi sahamızda puan kaybetmemeliyiz. İkincisi ise deplasmandan mutlaka puanla dönmeliyiz.
Teknik heyet ve futbolcularımız artık birbirilerini tanıdılar. Alaattin hoca tüm oyuncuların kapasitelirini ve nerede ne yapacaklarını artık biliyor. Bu nedenle mevcut kadronun bu yükü kaldıracağına herkesten çok inanmasıda bir avantaj. Geriye kalan yönetim anlamında hoca ve futbolculrımıza maddi ve manevi desteğimizi en üst seviyede vererek önce Orhanazi maçıyla başlayıp Ankara Demirspor deplasmanına kadar oynayacağımız 3 maçta Lig'de kalmayı garantilememiz ve son maçımız için Ankara Derimrsop deplasmanına Lig'de kalmayı garantilemiş bir şekilde gitmemiz gerekiyor. Çünkü geçtiğimiz sezon Nilüfer maçındaki kadar şanslı olmamız beklenmesin. O maç Düzce'deydi bu maç ise deplasmanda oynanacak. Korkulu rüya görmemek için önümüzdeki üç maçta ne yapılacaksa yapılmalı ve bu takım Lig'de kalmayı garantilemeli.