‘Düzcespor’a Destek Ol’ kampanyasının startı 27 Mayıs Pazartesi günü Şıralık Tesisleri’nde yapılan toplantıda verilmiş ve kampanyayı kulübe 10 bin liralık bağışta bulunan Belediye Başkanı Dr.Faruk Özlü başlatmıştı.

Düzcespor Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın ve ile yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulundukları toplantıda 10 bin liradan 150 iş adamının bağışta bulunması halinde kulübün borç yükünün ortadan kaldırılacağına dikkat çekilmişti. ‘Destek Ol’ çağrısına ilk ses Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Erdoğan Bıyık’tan geldi.



ASKF tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve Düzce’de faaliyet gösteren amatör spor kulüpleri yöneticileri ile sporcularını bir araya getiren iftar yemeğinde konuşan ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık, Düzcespor Kulübü’ne 10 bin lira bağışta bulunduğunu açıkladı.



Belediye Başkanı Dr.Faruk Özlü’den sonra kampanyaya katkı sağlayan ikinci kişi olan Bıyık, tüm Düzceliler’in kampanyaya destek vermeleri gerektiğini belirterek, Düzcespor’a destek için başlatılan kampanyada istenen hedefe ulaşılmasının önemine dikkat çekti. Bütün iş adamlarını ve fabrika sahiplerini kulübe destek vermeye çağırdı.



“Görür görmez destek vermek istedim”

İftar programının kalabalık bir katılımla gerçekleştirildiğini belirten Bıyık, Düzcespor için başlatılan kampanyaya değinerek ifadelerini sürdürdü:

“Sayın Belediye Başkanı’mız Faruk Özlü, Düzcespor için bir kampanya başlattı. Ben gerçekten, yürekten destek veriyorum. Her zaman söyledim. Düzcespor tüm Düzcelilerin. Devamlı belediye üstünde bir yük olmaktan kurtulmalı. Bu kulübün yıllık gelirleri olması lazım. Düzcespor’a tüm Düzceliler’in sahip çıkması lazım. Biz de Sayın Belediye Başkanı’mız başlattığı kampanyaya ilk desteği kendisi yaptı. Ben de görür görmez destek vermek istedim ve ikinci olarak destek verdim. Düzceli tüm iş insanlarımızı, bütün fabrikalarımızı, tüm Düzcelileri bu kampanyaya destek vermeye davet ediyoruz.”



Kampanyaya 150 iş adamının katkı sağlaması ve 10’ar bin liradan 1,5 milyon lira bağış toplanması bekleniyor.