Düzce ASKF Başkanı ve Konfederasyon Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Bıyık Öncü TV’de Sportmence’ye katıldı.  Düzcespor’la ilgili düşüncelerini ifade eden Bıyık “Düzcespor’un şu andaki durumu Tüm Düzceliler gibi bizi de üzüyor. Düzcelilerin son yıllarda en rağbet ettiği bir dal olan futboldur. Düzcelilerin en destek çıktığı ve yanında olduğu Düzcespor’dur. Düzcespor’un  taraftarları üzmeye hakkı yok. Taraftarlar Düzcespor’un hep yanında olmuştur. Düzcespor’da hocaların gitmesi isabetli oldu. Allah yollarını açık etsin. Yeni gelecek kadro ile iyi bir çıkış yakalamamız gerekir. İnşallah takımımız düşmez” dedi.

Bıyık ‘Düzcespor’un düşeceği düşünmek bile istemiyorum’ diyerek yapılan yanlışlar hakkında konuştu. ASKF Başkanı Bıyık  “Sezon başı hazırlıkların iyi yapılmadı. İyi bir takım iyi bir tesis yapılır., sonra şampiyonluğa oynarsınız. Sezon başında yapılan transferler yerinde olmadığını düşünüyorum. Murat Şenvardar hocamız gittikten sonra yerine gelen Semih Hoca ‘taraftarları sokağa dökeceğim’ dedi. Bende o zaman iyi bir hoca iddialı bir şekilde geldi. Bizde taraftar olarak Semih hocaya güvendik ama daha sonra Düzcespor takımının her hafta eridi. Bu durum Düzcespor taraftarlarına darbe oldu.” ifadelerini kullandı.

Düzce A.S.K.F Başkanı Erdoğan herkese çok büyük iş düştüğü Düzce’nin tek yumruk olması gerektiğini vurgulayarak birlik beraberliği bozulmadan Düzcespor’a sahip çıkılmasını istedi.

Bıyık yeni gelecek ekip için acele edilmemesini söyleyen ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık son olarak “Düzce Belediye Başkanımız Mehmet Keleş’in elini taşın altına koyuyor. Her türlü fedakarlığı yaptı. Düzcespor kulübü Başkanı Murat Caymaz’ın çok iyi niyetli. Tek eksiğinin futbolun içinden gelmemesidir. Spor salonu açmak ve birde otobüs almak istiyoruz. Yönetim kurulumuz ile Milletvekilimiz Faruk Özlü ile görüşme yaptık. Bu görüşme çok olumlu geçti. Kendisine bir dosya hazırlayarak verdik.” Şeklinde konuştu. 

Spor servisi