Amatör futbolcular denek başkanı Emrullah Öztürk yaptığı açıklamada TFF’yi  ve süper lig teknik adamlarını topa tuttu. Öztürk bakıyorum bütün teknik adamlar ilk 11’de 8 tribünde 6 oyuncunun olmasını şiddetle kınadığını söylerken TFF’yi bu karardan vazgeçirmek istiyorlar dedi. Öztürk bizler şimdiye kadar amatör oyuncuların için kontenjanı kaldırın diye yalvardığımızda hiç kimsenin sesinin çıkmadığını ama kendi menfaatlerinde her birinin bir açıklama yaptığını görüyoruz dedi.

BU BAŞKAN ACİZ

Amatör futbolcular dernek başkanı Emrullah Öztürk TFF başkanının aciz ve egolu olduğunu söylerken amatörler umurunda değil dedi. Öztürk bizim yaptığımız açıklamalarda kontenjanı kaldırın bir çok amatör oyuncular ailesinin parçalandığını söyledik ama bizi kimse dinlemedi derken şimdi ise sıra sizde umarım ekmeğinden olan eşinden olan kontenjan yüzünden futboldan kopanları şimdi iyi anlamışınızdır diye sert konuştu.

ERDAL PİŞKEN

Düzce amatör oyuncular dernek başkanı Erdal Pişken ise Emrullah Öztürk’ün yaptığı açıklamalarına katılmamak elde değil bizler TFF ye yalvardık kontenjanı kaldırın diye o zamanlar milli takımı teknik direktörü Fatih Terim idi bizlere hep sırt çevirdiler şimdi ise 8 yabancının ilk 11’de 6 oyuncunun tribüne çıkmasının kararı alındıktan sonra peş peşe açıklamalarda bulunuyorlar bizim sesimizi hiç duymadılar bizde şimdi onların sesini  duymuyoruz dedi.