1996-1998 yıllar arasında Düzcespor kulüp Başkanlığı yapan Abdullah Dağıstanlı, Sportmence programında kulüpte belli kararlar alarak uygulamaya koyduklarını belirterek takımın başına Raşit Karasuyu getirdiklerini söyledi.  Düzcespor Eski Başkanı Abdullah Dağıstanlı, Düzcespor’un o zamanlar şu andaki PTT ligi gibi olduğunu, Adana Demirspor ve Zonguldakspor’un bulunduğu grupta oldukları dile getirdi.

Dağıstanlı, “dönemimizde Düzcespor kadrosunda bir çok Düzceli oyuncu vardı. bu oyuncular Apo,Ersin,Erhan,Murat Şhabe,Ali Murat,Mustafa Göztok,Özcan, şimdi bu kadar fazla oyuncu Düzcespor’da yok.” dedi.

Dağıstanlı, Belediye Bandosu ile şehir içinden stada kadar halkın katılımı ile açılışlar yaptıklarını  söyledi. Eski Başkan Abdullah Dağıstanlı, Düzce’de Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzon, Futbol okulların olduğunu neden Düzcespor futbol okulunun sorusunu sorgulamaya açtı.

Dağıstanlı, Kendi yönetimi ve Rahmetli Avni Akyol sayesinde ayakta kaldıklarını dile getirdi. Başkan Dağıstanlı, Düzcespor’un Alt yapısının özerk olması gerektiğini, Üst yapının alt yapıya karışmamasının daha iyi olacağını vurgulayarak Düzcespor alt yapısının kurulmasının Düzcespor’u kurtaracağını söyledi. Başkan Abdullah Dağıstanlı, 1996-1998 yılları arasında Alt yapının başına da Erol Tolga gibi tecrübeli teknik adamı getirdiklerini kaydetti.