Düzcespor Basın Sözcüsü Orhan Aydın, takımın bu duruma gelmesinin nedeni futbolculara bağlayarak, “ 3-5 tane onursuz futbolcu kendilerini Düzcespor’dan üstün gördüler.” Dedi.
Her türlü desteği verdik
“Ben ve yönetim kurulundaki bütün arkadaşlarımız son derece üzgün, keyifsiz ve moralsiziz.” Diyen Aydın,  “Biz ikinci ligdeki takım kadar Düzcespor’a hizmet ettik. Her maçına gittik, ilimizden gelen bütün desteği verdik. Düzcespor borçlarını yapılandırmış ve tarihinde ilk defa para problemi olmadan bir sezon geçirdik. 3-5 tane onursuz sporcunun bir araya gelerek kendilerini Düzcespor’dan üstün görmesi bugünkü durumun ortaya çıkma sebeplerinden biri. Sezonun başında üç hocayla yolumuzu ayırıp Arda’yı oyundan keserek yeni bir kadroyla başlasaydık 6-7 puan farkla çıkmış olacaktık.”dedi.
Beyköy’le teselli buluyorum
Beyköy  Belediyespor’un pazar günü oynayacağı maçı yürekten desteklediklerini ifade eden Aydın, başta Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç olmak üzere tüm futbolcuları tebrik etti.

Aydın, “Bizde bizzat giderek izleyeceğiz. Beyköy demek Düzce demek bizim için bir şey fark etmiyor. İnşallah Düzce’nin ikinci takımı olan Beyköy çıkacak. Beyköy profesyonel lige çıkınca oturup konuşulacak çok şey olacaktır.  Ben başta Osman Başkanı olmak üzere hepsini tebrik ediyorum. Hepsi altının teri ile koştu. Bizimkilerde Fenerbahçe tesislerinde kamp yaptı, İstanbul’da 5 yıldızlı otellerde kaldı. Ama adamlarda yürek yok. 3-5 yüreksiz adam da bize düştü.   Bu kadar becerikli ama ruhu olmayan insanların olması bizi bu duruma düşürdü. 2. Ligde oynayacak adamlar ama olmayınca olmuyor. Belki paralarını zamanında verdik, belki ondandır.” diye konuştu.

Haber; S. KAŞKIR