Düzce Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Hikmet Dağdelen ve dernek üyeleri , Kaynaşlı Kaymakamı Cengizhan Yılmaz ve Kaynaşlı Belediye Başkanı İsmail Korkmaz ile birlikte Ak Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu’ nu ziyaret ederek Beşiktaş’ın Düzce’ye yapmayı planladığı tesis ile ilgili bilgi verdi ve destek istedi.
Ziyarette konuşan Ak Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, Beşiktaş’ın Düzce’de tesis yapmasına sıcak baktıklarını ifade ederek “Üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getirmek için gayret ederiz. Düzce’ye çok büyük katkıları olacağını düşünüyoruz. Biz bu hizmetin her yerinde hizmetçisi oluruz.”dedi.

Kaşıkoğlu, “Yaptığımız görüşmeler ve ziyaretlerde bu konuya olumlu baktığımızı ifade etmiştik. Ama sonrasında bir kopukluk oldu. Biz biraz sürecin dışında kaldık, basından takip ettik. Basından takip ettiğimiz kadarıyla Bolu ve Düzce arasında kıyasıya bir rekabet başladı. Düzce milletvekillerimiz ve bürokrasimizle birlikte bu konuda bizimde yapabileceklerimiz vardır diye düşünüyoruz. Dolayısıyla bugün gerçekleştirilen ziyareti de önemsiyoruz. Gerekli bilgileri aldık. Beşiktaş Düzce’ye çok ehemmiyet veriyor. Dünya markasının ilimize gelişi olarak bakıyoruz. Buraya Fenerbahçe dışında Galatasaray ve Beşiktaş’ında gelmesini istiyoruz. Düzce’ye neler katabileceğiniz biliyoruz. Önümüzde Fenerbahçe örneği var. Çok ciddi bir turizm potansiyelini de beraberinde getirecektir. ”dedi.

Haber; S. KAŞKIR