Müsabakaya iyi başlayan iki takım da her iki kalede gol ararken ilk golü Aydınpınarspor bularak 1-0 öne geçmeyi başardı. 25.dakikada Kuzey Yıldızı, 36.dakikada Aydıpınarspor yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. İlk yarıda başka gol olmayınca devre Aydınpınarspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda her iki takım da iyi mücadeleye devam ederken Aydınpınarspor bir gol daha bulunca durum 2-0 oldu. Bu golden sonra Kuzey Yıldızı farkı bire indiren golü kaydetti. Aydınpınarspor 2 dakika sonra durumu 3-1 yapan golü atarak farkı tekrar ikiye çıkardı. Maçın son bölümlerinde Kuzey Yıldızı bir gol daha bulunca durum 3-2 oldu. Maçın son dakikalarında iki takım da gol için atak oynasa da gol atma becerisi gösteremedi. Müsabakanın son düdüğü ile maçı Aydınpınarspor 3-2 kazandı.

Maçtan sonra haber merkezimize açıklamalarda bulunan Aydınpınarspor Genel Kaptanı Bahattin Akbaş her iki takımı da tebrik ederek, “Gerçekten çok iyi oyun ortaya koydular. İki takım da çok genç. Bu maçta mağlup olan olmadı. Bu bir hazırlık maçı da olsa bütün seyredenler zevk aldı.” diye konuştu.  

Ayrıca Kuzey Yıldızı iki gün öncesinde oynadığı Düzce Belediyespor müsabakasını 2-1 kaybetti.