BAL'da 3 temsilcimiz de son maçlarda galibiyet aldı. Düzcespor kendi sahasında lider Ümraniyespor'u, Beyköy Belediyespor İstanbul'da Küçükköyspor'u, Kaynaşlı Belediyespor da kendi sahasında ligin güçlü takımı Adapazarıspor'u mağlup etti.

-Düzcespor 1- 0 Ümraniyespor-

Düzcespor sezonun son maçında, şampiyonluk adına büyük çekişme yaşadığı lider Ümraniyespor'u konuk etti.Geçen hafta şampiyonun belli olduğu ligde iki güçlü ekip arasındaki maç formaliteden öte geçmedi.Düzcespor ve 5 puan farkla şampiyonluğu kaptırdığı Ümraniyespor arasındaki maç zevksiz geçti. Maçın ilk yarısı dengede başladı.28. Dakikada Düzcespor'un geliştirdiği atakta Ümraniyespor ceza sahasında Engin'in düşürülmesi sonucu hakem penaltı kararı verdi. Penaltıyı kullanan Ergin, kalecinin solundan topu ağlara göndererek Düzcespor'u 1-0 öne geçirdi. Golden sonra iki takımda kalesine çekildi. İlk yarı Düzcespor'un galibiyetiyle sona erdi. İkinci yarı karşılıklı geliştirilen etkisiz ataklarla geçti. Ümraniyespor'un zaten şampiyonluğunu ilan etmiş olması, Düzcespor'un ise iddiasını geçen hafta kaybetmesi maçın tatsız geçmesine neden oldu. Kalan dakikalar gol getirmedi ve Düzcespor kendi sahasında sezona galibiyetle veda etti.

-Küçükköyspor 0- 8 Beyköy Belediyespor-

Beyköy Belediyespor son maçında gol şov yaptı. Ligden düşen İstanbul temsilcisini 8 golle yenen temsilcimiz rakibine adeta gol yağdırdı. Maçın ilk yarısının henüz 6. dakikasında Osman Beyköy Belediyespor'u 0-1 öne geçiren golü kaydetti. Bu golden sonra Beyköy Belediyespor rakip kaleyi adeta abluka altına aldı. Zayıf rakibine karşı üstün oynayan temsilcimiz, 10. dakikada Soydan, 25. dakikada Osman ve 35. dakikada Arif ile ilk yarıyı 0-4 kapattı. İkinci yarıya da hızlı başlayan Beyköy Belediyespor, 52. dakikada yine Osman ile skoru 0-5 yaptı. Küçükköyspor temsilcimiz karşısında fazla varlık gösteremezken, 60. dakikada bir kez daha rakip fileleri havalandıran Soydan takımının 6. golünü kaydetti. Beyköy Belediyespor 77. dakikada Bayram'ın 80. dakikada Burak'ın golleri ile ezici bir üstünlük sağlayarak maçı 0-8 kazandı.

-Kaynaşlı Belediyespor 3- 1 Adapazarıspor-

Kaynaşlı Belediyespor BAL'a galibiyetle veda etti. Ligden düşen temsilcimiz güçlü rakibi Adapazarıspor'u 3-1 yenerek taraftarlarına galibiyet sevinci yaşattı. İlk yarının 38. dakikasında Kaynaşlı Belediyespor'un ceza sahasında yaşanan karambolde hakem Adapazarıspor lehine penaltı kararı verdi. Penaltıyı kullanan Yasin konuk takımı 0-1 öne geçirdi. Beraberlik için bastıran Kaynaşlı Belediyespor 44. dakikada Ahmet Şen ile bu amacına ulaştı. İlk yarı 1-1 berabere sonuçlandı. İkinci yarıya hızlı başlayan temsilcimiz atak üstüne atak geliştirdi. Zorlu rakibini ceza sahasına kapatan Kaynaşlı Belediyespor 78. ve 80. dakikalarda Mehmet Can'ın golleriyle skoru 3-1 yaptı. Ligin gğçlü takımlarından Adapazarıspor karşısında başarılı bir oyun sergileyerek galip gelen temsilcimiz hem lige hem seyircilerine gururlu bir şekilde veda etti.

Haber; Ş. ÇAKIR