2019-2020 futbol sezonunda Süper Amatör’de şampiyon sayılan Akçakocaspor Bölgesel Amatör Lig hakkını kullanamayacağı öğrenildi. Akçakocaspor’un  1,5 milyon borcu olduğu bu nedenle BAL’a girmeyeceği öğrenildi.

5 YILLIK PLAN

Akçakocaspor’un bu durumdan dolayı Süper Amatör Küme’de  bile oynamayacağı, 1. Amatör Küme’de bulunan bir takımı satın alıp  isim değişikliğine gideceği ve kuracağı altyapı ile 5 yıllık plan içinde tek hedefin 3. Lig olacağı öğrenildi.

PANDUL SESLERİ

Gizli kaynaklardan alınan bilgiye göre takımın başkanlığına Kadir Pandul’u getirmek için yoğun çabaların olduğu ancak Pandul’un nasıl bir yanıt vereceğinin ise bilinmediği gelen haberler arasında yer alıyor. Akçakoca Belediye Başkanı M. Okan Yanmaz’ın da Kadir Pandul’u ikna etmek için bir görüşme yapacağı ve borçlardan kurtulmak için tek çarenin bu olduğunu yakın çevresiyle paylaştığı öğrenildi.

AKÇAKOCA HALKI PANDUL’A SICAK BAKIYOR

Akçakoca halkı ise daha önce çeşitli kulüplerde başkanlık yapan Kadir Pandul’un başkan olmasına sıcak baktığı ve yeni yapılanma ile 2-3 yıl içinde üst liglere çıkabileceklerini düşünürken altyapının şart olduğunu düşünüyor.