Bolu Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liseler arası Okul Sporları Basketbol turnuvasına Bolu Doğa Okulları damgası…
Bolu Doğa Okulları Anadolu Lisesi Erkek Basketbol takımı Beden Eğitimi Öğretmeni Aytaç Yıldırım ve Dilek Yirmili yönetiminde Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liseler arası Okul Sporları turnuvasında yoluna namağlup devam ediyor.



Turnuva öncesi 5 takımlı grupta en az şans tanınan ekip olan Bolu Doğa Okulları Anadolu Lisesi Erkek Basketbol takımı 4’te 4 yaparak grubunu lider tamamladı. Play-Off turunda oynadığı iki maçı kazanan Bolu Doğa Okulları Anadolu Lisesi, 9 sporcusuyla turnuvada adından söz ettirdi. Takım kaptanı Batuhan Arslan sakatlığına rağmen özveri ve fedakarlık örneği göstererek takımını sırtlayan isim oldu. Takımın en skorer oyuncusu olan Batuhan takım arkadaşlarının katkısıyla takımının bir maçta attığı 55 sayının 43’ünde imzası bulunuyor.



Turnuva öncesi en az şans tanınan ekiplerden olan Bolu Doğa Okulları Anadolu Lisesi bir sonraki maçında Özel Final Lisesi’yle karşılaşacak. Devam eden turnuvada şimdiden ilk üçe girmeyi garantileyen Bolu Doğa Okulları Anadolu Lisesi birinci olması halinde Bolu ilini Türkiye Şampiyonasında temsil edecek.