Bank Asya 1. Lig'de Boluspor ile Kocaelispor arasındaki karşılaşmada çıkan olaylarda, bir polis memuru ve iki taraftar yaralandı.

Karşılaşmanın 65. dakikasında Ahmet Dursun topu filelere gönderdi. Yardımcı hakem ''ofsayt'' bayrağını kaldırırken, hakem Mete Kalkavan orta noktayı göstererek golü verdi.

Hakemin gol kararıyla birlikte Bolusporlu futbolcular ve taraftar hakeme tepki gösterdi. Yan hakemin kararına rağmen golü veren hakem Kalkavan maça devam etti.

Maçın bitiş düdüğünün ardından iki takımın taraftarı da sahaya atlayarak kavga etmeye başladı. Sahaya atlayan taraftarları polis memurları etkisiz hale getirdi. Çıkan olaylarda bir polis memurunun kafası bir cisimle yarıldı ve polis memuru kanlar içerisinde arkadaşları tarafından ambulansa götürüldü. Öte yandan çıkan olaylarda iki taraftar da yaralandı.

Yaralılar stadyumda bulunan ambulansın içerisinde tedavi edildi. Boluspor taraftarını sakinleştirmek isteyen Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı, taraftarın tepkisine neden oldu. Olaylar stadyum dışında da devam etti. Stat dışında bekleyen Boluspor taraftarını Bolu Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı çevik kuvvet polisleri uzaklaştırdı.

Çıkan olayların ardından maçı yöneten hakemler ve Kocaelispor taraftarları uzun süre stadyumda bekletildi. Daha sonra hakemler ve Kocaelispor taraftarları polis ekiplerinin eskortluğunda Bolu'dan ayrıldı.