Düzce 2.Amatör kümede Düzce İdmanyurdu Sancaklar müsabakası nefesleri keserken maça her iki takımda galibiyet için çıktı. 20.dakikada Emrullah Düzce İdmanyurdu takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Bu golden sonra Sancaklaspor beraberlik golünü 30.dakikada bularak durumu eşitledi. İlk yarıda başka gol olmayınca devre 1-1 sonuçlandı.

İkinci yarıya büyük azimle çıkan Düzce İdmanyurdu takımı 51.dakikada Mithat, 56.dakikada da penaltıdan atılan golle 3-1 öne geçti. 75.dakikada sahanın en iyilerinden Mithat kendisinin ikinci takımının dördüncü golünü atarak durumu 4-1 yaptı. İlerleyen bölümlerde başka gol olmayınca maçı Düzce İdmanyurdu takımı 4-1 kazandı.

B grubunda ise, Kavakbıçkıspor Yeni Vakıspor’u 3-0 yendi. Kavakbıçkıspor bu skor ile 6 maçta 6 galibiyet alarak 18 puanla lider durumda. Grupta Kavakbıçkıspor’u en yakın takipçileri Hacıyakup Beycilerspor, ve Ağaköyüspor takımları. Son haftalarda iyi bir grafik çizen Beycilerspor son maçta Ağaköyüspor’u 4-2 yenerek formda olduğunu gösterdi. Ligde ikinci durumda bulunan Hacıyakupspor Yaylaspor ile 2-2 berabere kalarak büyük yara aldı.