Sahasında oynadığı ilk iç saha maçından galibiyetle ayrılan Beyköy Belediyespor'da moraller yerinde. Maç sonunda kaptan Çağlar, Kahraman ve yeni transfer Behlül Teknik Sorumlu Mustafa Yıldırım'la birlikte mücadeleyi değerlendirdi.



Takımın durumuyla ilgili bilgi veren kaptan Çağlar, "Biz çok deplasman oynadık kendi sahamızla ilgili uyum sorunu yaşıyoruz. Sahanın zemini geçen yıl çok iyiydi. Bu yıl baya bozulmuş. Bizim için bunlar önemli değil. Biz kazanmaya bakıyoruz. Önümüzde Düzce maçı var. İnşallah dostça kardeşçe olur" dedi.



Mücadelenin tek golü atarak takımına üç puanı getiren isim olan Kahraman Tosun,"İlk maç ilk gol. Kupa maçını saymıyoruz zaten. Bizim için önemli olan lig. Üç puan Beyköy'e hayırlı olsun"dedi.


Teknik sorumlu Mustafa Yıldırım'ın ısrarla kadrosunda görmek istediği ve yeni kukübüyle ilk maçına çıkan Behlül Seymen duygularını dile getirdi.



Seymen "Düzce'ye gelmek güzel. Halk bizi seviyor. Burda çok güzel vakit geçiriyoruz. Önemli olan lige iyi başlamak değil iyi bitirmektir. Iyi bitirceğimize eminiz"dedi.



Sahaya ilk çıktığında neler hissettiğiyle ilgili gelen soruya Behlül,"Biraz heyecanlandım çünkü ikinci Düzce'ye gelişim. Bu kez daha heyecanlıydım çünkü beklenti daha yüksekti bu sefer. Inşallah beklentilere cevap vereceğim"şeklinde cevapladı.


Maça hazırlık aşamasında yaşanılan sakatlıkların kendilerini oldukça etkilediklerini söyleyen Teknik Sorumlu Mustafa Yıldırım maç hakkında görüşlerini aktardı.



Yıldırım "Bizim bu sanki ilk maçımız gibi biraz stres yaptık. Behlül'ün yeni gelmesi bir haftalık idmandan sonra Behlül'ü sahaya sürmek zorunda kaldım. Bunun sebebi de Gökhan'ın ve Emre'nin sakat olması. Behlül tam olarak hazır olmamasına rağmen klasını sahada gösterdi"dedi.



Saha zeminin kötü olduğu ifade eden Yıldırım, bundan sonra oynayacakları iç saha maçlarını 18 Temmuz Stadyumu'nda oynamayacaklarını söyledi. Konuyu yönetim kuruluyla görüşeceklerini, sahanın gelen takımlar için daha iyi oldğunu belirten Yıldırım, bu sahada oynamanın çok zor olduğunu vurguladı. 

 

 

 

Haber: Y. Sever