Düzce Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Yağlı Güreşler Gümüşova ilçesi sınırları içerisinde bulunan Dedekoru mevkiinde yapıldı. Yağlı Güreşlere Pehlivanların yanı sıra Düzce Valisi Bülent Kılınç, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Gümüşova Kaymakamı Fatih Akbulut, Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Bostancıoğlu, Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, Cumayeri Belediye Başkanı Yakup Keleş, Yığılca Belediye Başkanı Bünyamin Şahin ve belde belediye Başkanlarıyla çok sayıda vatandaş katıldı.

Saat 14.00'da başlayan güreşlere pehlivanlar büyük ilgi gösterirken müsabakalar kıran kırana geçti.

Vatandaşlarında yoğun ilgisine neden olan yağlı güreşleri organize eden Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, müsabakalar devam ederken yaptığı konuşmasında, Düzce'nin Yağlı Güreşlere olan ilgisinin tarihten geldiğini ve büyük güreşçiler yetiştirdiğini belirterek, bundan sonraki dönemlerde de bu organizasyonların devam edeceğini söyledi.

İsmail Bayram," Biz vatandaşlarımızın ilgi gösterdiği her organizasyonun altına çekinmeden imzamızı atarız." şeklinde konuştu.