Düzcespor Teknik Sorumlusu Cenap Taner’in istifasının ardından kırmızı lacivertlilerde yaşanan sorunlar Antrenör Murat Şenvardar’ın göreve getirilmesiyle sona erdi. Şenvardar takımla ilk antremana çıktı. Yaşanan süreci çok yakından takip ederek gelişmeleri Düzce kamuoyuna ilk duyuran Öncü Haber farkıyla yeni teknik patron Şendarvar’la röportaj yaptık. Şenvardar, kalan maçlar için düşüncelerini anlattı.

Düzcespor’da açılan yeni sayfanın kulübe hayırlı olması temennisiyle sözlerin başlayan Şenvardar, takım ve grup hakkında düşüncelerini ifade etti. Şenvardar, “Bölgesel Amatör Lig’de çalıştım. İki farklı takımı 3.Lige çıkarttım. Ligin şartlarını ve takımdaki bazı isimleri tanıyorum. Grubu bu yıl hiç seyretmedim. Yardımcılarımla beraber kısa bir analiz yaptık. Lig hakkında çoğu şeyi biliyoruz.” dedi.

Kalan maçları değerlendiren Şenvardar şunları ifade etti. “Kütahyaspor bir puan önümüzde. Burada onları yenersek iki puan öne geçeceğiz. İkili avarajda üstün taraf biziz. Burada yenersek iş biter.”

Haber:Y.SEVER