Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Çanakkale Dardanelspor’a 90.dakikada yediği golle hesapta olmayan 2 puan bırakan Düzcespor, bu hafta ise 90’da attığı golle deplasmandan 3 puanla dönmeyi başardı.

Düzcespor, Yeni Altındağ Belediyespor deplasmanına Kalede Çağrı, Savunmada Enver, Burçak, Tayfun, Zihni Orta sahada Kemal, Buğra, Oktay, Çağrı, Serhat ileride Muzaffer 11’i ile başladı.

Karşılaşmaya etkili başlayan Düzcespor oldu. Oyunu rakip sahaya yıkan temsilcimiz rakibin sert oyunu sayesinde birçok duran top şansı yakaladı. Bu serbest vuruşlardan yararlanamayan Düzcespor öne geçme fırsatlarını tepti. İlk yarının ortalarına doğru oyunda denge sağlanırken ilk yarının en net pozisyonu 45.dakikada geldi. Düzcespor çıkarken topu kaptırınca rakip oyuncular kaleci ile karşı karşıya kaldı. Yapılan vuruşta top kaleci Çağrı’yı geçmesine rağmen çizgi üzerinden Burçak’ın müdahalesi geldi. Devre 0-0 eşitlikle sona erdi.



İkinci yarıda da duran top şansları yakalayan Düzcespor bir türlü golü bulamazken akan oyunda da Yeni Altındağ Belediyespor defansını geçemedi. Dakikalar 90’ı gösterdiğinde sahneye Burçak çıktı. Son dakikalarda savunmadan ileri çıkan Burçak sağ kanattan gelen ortaya düzgün bir kafa vuruşu yaparak topu ağlara yolladı. İlk yarıda bir golü önleyen Burçak bu kez 3 puanı kırmızı-lacivertlilere getiren gole imzasını attı.

Bu sonuçla Düzcespor puanını 27’ye yükselterek 2.sıradaki yerini korudu. Düzcespor gelecek hafta sahasında Ofspor’u konuk edecek.

HABER: T.AKARSU