Düzcespor Adıyamanspor müsabakasında 1-0 mağlup duruma düşmemize rağmen Atilla Aybars’ın attığı iki gol ile 2-1 öne geçtik. Müsabakanın son saniyesinde sol tarafa atılan topta müdahaleye geç kalınırken savunma ve orta saha oyuncuların uyuması iki puana sebep verdi.

Bu golden sonra stadyumdaki taraftarlar buz kesilirken maçın hakemine büyük tepki gösterdiler. Maçı beş dakika uzatan müsabakanın hakemi bu beş dakikayı 45 saniye fazla oynattığı gözlendi. Kaybedilen iki puan büyük avantaj kaybettirirken rakiplerin puan kaybettiği hafta sıkıntı yarattı. Diğer maçlarda alınan sonuçlar ise şu şekilde;

Van Büyük şehir Belediyespor 1-Bergama Belediyespor 0, Elaziz Belediyespor 0 Çatalcaspor 0 Kemerspor 1-Ofspor 2, Karşıyaka 1- Pazarspor 0, Erokspor 2- Kızılcabölükspor 2, Alibeyköyspor 1 Osmaniyespor 1, Düzcespor 2- Adıyamanspor 2 , Sultanbeyli Belediyespor 3 -Yeni Orduspor 0  Kırşehir Belediyespor 2- Yeni Altındağ Belediyespor 1 bu sonuçlara göre ilk beş şu şekilde oluştu. 22 puanla Kırşehir Belediyespor lider durumda bulunurken Kızılcabölükspor ve Van Büyük şehir Belediyespor 20 puanla 2. ve 3. Sırada yer aldılar. 4. Ve 5. Sırada ise Yeni Orduspor ve Düzcespor 18 puanla sıralandılar. Son üç sırada ise Bergama Bleediyespor 9 Alibeyköyspor  ve Kemerspor 8 puanla son üç sırada yer alıyorlar.