Furkan Kaçar Düzcespor’a transfer olduğunda soru işareti olan 11 maçta oynadığı oyun ile kalesinde büyük güven veren kalecimiz Furkan Kaçar oynadığı maçlarda başarılı olduğu görüldü. Oynanan maçlarda çok büyük başarı gösterirken son dört maçta kalesini gole kapattı.

Enver Ayyıldız uzun süredir Düzcespor formasını giyen takım kaptanımızın performansı her maçta istekli arzulu olurken hırsı ile ön plana çıktı. Enver Ayyıldız her maçta ileri uça büyük destek veriyor.

Doğancan Kılıç savunmanın en istikrarlı oyuncularından olup taraftarların sevgilisi oldu. Doğancan Kılıç hem hava toplarında hem yerden yaptığı doğru hamlelerle Düzcespor’un gol yememesine büyük katkı yaptı.

Kadir Bilimlier sezon başında kötü performans çizen daha sonra oynadıkça çok iyi oyun ortaya koyan savunma oyuncu Kadir Bilimlier son oynadığı maçlarda savunmaya büyük katkı yaptığı görüldü. Genç oyuncu iler ki yıllarda Düzcespor uzun yıllar fayda getirecek.

Oğuzhan Yazıcı Uşakspor’dan transfer edilen bu oyuncu hem stoper hem sol bek oynama özelliğine sahip olurken oynadığı maçlarda başarılı oyunu ile taktir topladı. Savunma özelliğinin daha fazla olduğu ve sert yapısı ile rakiplere fazla göz açtırmadı.

Onur Demir daha önceki oynadığı takımlarda üst liglerde oynayan çabukluğu ile dikkat çeken tecrübeli oyuncu 4 maçta görev yaparken her oynadığı maçta üstüne koyduğu soğukkanlığı ile savunmaya büyük güven verdiği görüldü.

Hazar Can Gençtürk Düzcespor alt yapısından yetişip on maçın yedisinde ilk 11 de görev yapan genç oyuncu her oynadığı maçta iyi oynarken uzun yıllar Düzcespor’un sol bek oyuncusu olacağını ıspatladı. Hazar Can Gençtürk  çok önemli maçlarda görev yaparken hiç sırıtmadığı tecrübe kazanması halinde daha üst liglere transfer olacağı tahmin ediliyor.

Oğulcan Şahin Düzcespor savunma oyuncuların arasında sakatlığı nedeni ile fazla forma şansı bulamayan Oğulcan oynadığı Kızılcabölükspor maçın 17. Dakikasında sakatlanarak oyun dışı kalmıştı. Sakatlığı uzun sürerken yeni yeni toparlanmaya başladığı fizik olarak eksik olduğu görüldü.