Pazar günü Gümüşova ilçe sahasında saat 14:30’da oynanan Play-Out maçında Kuzey Yıldızı Beçispor’u 3-1 ile geçerken büyük bir sürpriz yaptı. Kuzey Yıldızı bu galibiyet ile üç puanın sahibi oldu. Pazar günü saat 16:30’da başlayan maçta Kirazlıspor - Hamidiyespor’u 1-0 ile geçti. Kirazlıspor bu galibiyet ile play out’lara üç puan ile başlamış oldu.

Bir diğer maç ise Şıralık 2 nolu sahasında gerçekleşti. Aziziyespor ile Kavakbıçkıspor karşı karşıya geldiği müsabaka 1-1 sona erdi. Bu duruma göre haftayı bay geçiren Yığılcaspor , Hamdiyespor ve Beçispor haftayı puansız girerken Kuzey yıldızı ve Kirazlıspor üç puan ile Aziziyespor ve Kavakbıçkıspor bir puanla haftayı kapattılar.

Takımların ikinci maçı önümüzdeki hafta devam ederken süper amatör play-off maçları 02-02-2020 tarihinde oynanayacak. İlk haftanın maçları Gölyakaspor - Kaynaşlı Belediyespor, Aydınpınarspor-Akçakocaspor ve  Cumayeri Belediyespor - Çamlı Gençlik Spor. İkinci hafta ise Çamlı Gençlikspor-Aydınpınarspor, Akçakocaspor-Gölyakaspor ve Kaynaşlı Belediyespor-Cumayeri Belediyespor takımları karşı karşıya gelecek.