Bursa Büyükşehir Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin katkıları ve çeşitli firmaların sponsorluk destekleriyle bu yıl ikincisi düzenlenen Amatör Uzun Yol Bisiklet Yarışı Gran Fondo Marmara Bisiklet Organizasyonuna Düzce Bisiklet Kulübü’nün 10 sporcusu Düzce Belediyesi’nin desteğiyle katılacak.

24 Eylül Pazar günü yapılacak olan ve binlerce bisikletçinin katılmasının beklendiği Gran Fondo Marmara Yarışları uzun ve kısa etap olarak yapılacak. Uzun etabın İstanbul’dan başlayıp Bursa’ya kadar süreceği yarışların kısa etabı ise Orhangazi’den yapılacak.

Büyük yarış öncesi Düzce Belediyesi desteği ile turnuvaya katılacak olan Düzce Bisiklet Kulübü’nün 10 sporcusu Düzce Valiliği önünden Düzce Belediyesi’ne kısa bir tur düzenleyerek yarış startı verdi.





Bu destek bir anlamda güç gösterisi oldu
Turun tamamlanmasının ardından Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Badur, çalışmayla ilgili düşüncelerini dile getirdi.





Badur, “Düzce Belediyesi olarak sporcularımıza destek olduk. Bu destek bir anlamda güç gösterisi oldu. Sporcu arkadaşlarımızın yarışta başarılı olması için gereken imkanları temin etmeye çalıştık. Hafta sonu yapılacak yarışa önemli olan katılmaktır. Organizasyona katılan tüm sporcu arkadaşlarımıza Düzce Belediye Başkanımız Mehmet Keleş Bey adına şimdiden başarılar diliyorum.” dedi.

Düzce olarak başarılı olacağız



Düzce Bisiklet Kulübü Başkanı Birol Aksu ise Türkiye’de ve Dünya’da her yıl yapılan yarışlara 10 sporcu ile katılacaklarını belirterek, “53 ve 111 kilometrelik parkurlarla iki etap halinde yapılıyor. 10 sporcumuz var. 6 sporcumuz 111 kilometrelik etaba, 4 sporcumuz 53 kilometrelik katılacak. Sporcularımızdan derece bekliyoruz. Yarış 24 Eylül Pazar günü saat 09.00’da başlıyor. Düzce olarak başarılı olacağız. Herkesin desteğini bekliyoruz.” diye konuştu.

Haber:Y.SEVER