Amatör Süper Lig'de düşme hattının hemen üzerinde 11 puanla 11.sırada yer alan Gölyakaspor'da adı kulüple özdeşleşen Teknik Sorumlu Mustafa Çakar, özeleştiri de bulundu. Çakar, içinde bulundukları durumun Gölyakaspor'a yakışmadığını dile getirdi.


Gölyakaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Çakar takımıyla ilgili açıklamalarda bulunarak antreman yapamamaktan dert yandı. Kar yağışından olumsuz etkilendiklerini söyleyen Çakar, sözlerine şöyle devam etti. "Sahamızın karla kaplı olması nedeniyle idman yapamıyoruz. İlçemizde bir tek kapalı spor salonu var. Oraya da kar nedeniyle çöker diye giremedik. Halı saha olarakta kapalı alan bulamıyoruz. Ancak bu hafta içi idman yapmaya başlayacağız."

Ligde ikinci yarı üst sıralara çıkabilmek için yaptıkları transferlerle ilgili konuşan Çakar, şunları söyledi. Çakar, "Yeni transferlerimiz Sudan, Mertcan, Onur'un takıma uyumu için mutlaka idman yapmak gerektiğini düşünüyorum.Gölyakaspor olarak bu sene ligte kalmayı hedefliyoruz.Yaptığımız bu 3 transferle ligde kalacağımızı düşünüyorum çünkü ligde kaldığımız takdirde, önümüzdeki sezonun planlanmasını hemen yapacağım." dedi.

Çakar son olarak Belediye Başkanlarının ve Kaymakamlarının futbolun içinden gelen kişiler olduğunu gelecek sezonun planlamasını yaparak şampiyonluğa oynacaklarını paylaştı.

 

 

Haber:Y.SEVER