Hasan Kaya’nın hazırlayıp sunduğu Sportmence’nin bu haftaki konukları Voleybol Federasyonu 2. Ligi’nde mücadele eden Düzce Belediyespor Antrenörü Hüseyin Düzceler, takım kaptanı Senad Ok, Basketbol takım yardımcısı antrenörü Ferhat Ceylan ve takım kaptanı Yasin Görlük’tü.

ANTREMAN YAPACAK SALON BULUNAMIYOR

Ligin ilk yarısyla ilgili değerlendirmelerin yapıldığı programda her iki takımında ortak bir sorunu dile getirildi. 18 Temmuz spor salonunda Türkiye şampiyonaları ve okullar arası il birinciliği müsabakalarının program yoğunluğu nedeniyle antrenman yapacak salon bulamadıkları genelde ilçe salonlarında antrenman yapmak zorunda kaldıkları vurgulandı. Hocalar ve takım kaptanları çalışma şartlarının olumsuzluğu nedeniyle istedikleri ölçüde başarılı olamadıklarını ama tüm olumsuzluklara rağmen Düzce’nin adını en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını belirtti.

BAŞARILARIN ARTMASI İÇİN ÇALIŞMA ŞARTLARI İYİLEŞTİRİLMELİ

Basketbol takımı yardımcı antrenörü Ferhat Ceylan, grubumuzda ikinci yarıda iki maç oynadık. Şu andaki puan durumuna göre birinci sırada Boluspor ikinci sırada Asya Anadolu üçüncü sırada Düzce Belediyespor olarak biz bulunuyoruz. Kalan maçlarımızdan iki tanesini kazanırsak bir üst tura çıkacağız. Üst turdaki müsabakalarda üçüncü lig olarak mücadele vereceğiz. Ve başarılı olmamız halinde ikinci lige çıkmış olacağız. Biz daha çok çalışmak için salon sorunun çözülmesini istiyoruz. 5 tane sporcumuz B yıldız milli takım kampına gitti. Bu sayının artması için Düzce’de çalışma şartlarının iyileştirilmesini istiyoruz dedi.

HEDEFLERİMİZE ULAŞMAK İSTİYORUZ

Voleybol antrenörü Hüseyin Düzceler salon yetersizliği son aylarda hat safhaya ulaştı. Her şeye rağmen koyduğumuz hedefe ulaşmak istiyoruz. Ligin ilk yarısının erteleme maçını Perşembe günü Beşiktaş’la yapacağız. Ligi ilk 4’te bitirmemiz durumunda 8 takımlı bir üst gruba çıkacağız. Üst grupta lig usulüne göre oynanacak olan maçlar sonunda 4 takım finale kalacak. Finalleri kazanan iki takım da 1. Lige çıkacak. Bizim dezavantajımız çok genç bir takım oluşumuz. Genç olmamıza rağmen bu takım boyundan büyük işler yaptı. Milli takımda 3 tane sporcumuz var. Bizler de bu sayıyı arttırmak istiyoruz. Bildiğiniz gibi Düzce Belediyespor Galatasaray’ın pilot takımı. Takım kaptanımız Senad dahil tüm oyuncular Galatasaray takımında Düzce Belediyespor'a kiralık olarak geldiler. Oyuncularımız burada başarılı olup önümüzdeki yıllarda Galatasaray A takımının formasını giyerek başarılı olma hedefindeler. Her iki takım cephesinden yapılan açıklamaların sonunda başta salon olmak üzere diğer ihtiyaçların karşılanmasıyla birlikte basketbol ve voleybolseverlerin tribünleri doldurmasıyla birlikte Düzce ili adını tüm Türkiye’ye duyuracaktır dediler. 


Haber: G. KARDUZ