Düzcespor'un içinde bulunduğu sıkıntılı dönemde Belediye Başkanı İsmail Bayram'ın girişimleriyle yeni teknik heyet oluşturuldu.
Son olarak Ankara Bugsaş takımını çalıştırdığı öğrenilen Alaattin Arslan yardımcısı Fahri Bayraktar ve kaleci antrönörü Alper Acar tesislere gelerek futbolcularla tanıştılar.
Yeni teknik direktör Düzcespor'u daha önce izlemediğini ancak yeterli bilgileri edindiğini ve içinde bulunduğu durumu çok iyi bildiğini, başarılı olacağına inandığı için yapılan teklifi kabul ettiğini söyledi.
Anteranman öncesinde basın mensuplarıyla tanışan yeni teknik heyet adına Teknik Direktör Alaattin Arslan yaptığı açıklamada “Elimizden gelen gayreti gösterip çok çalışarak Düzcespor'u içinde bulunduğu ateşten çıkartacağız. Bunuda hep birlikte yapacağız” dedi.
Basın toplantısının ardından anteranmana çıkan futbolculara seslenen arslan biz buraya despotluk yapmaya gelmedik sizden isteğimiz çok çalışmak. Beslenmek ve dinlenmek bende sizlerle tesiste kalacağım ve her sorununuzla ilgileneceğim bizim işimiz çalışmak ve başarılı olmaktadır dedi. Yeni teknik heyet daha sonra takıma ilk antrenmanını yaptırdı.