Türkiye Basketbol 3. liginde iyi bir sezon geçirmeyi hedefleyen Düzce Belediyespor Basketbol Takımı ve 2. Ligde ilimizi temsil edecek olan Düzce Belediyespor Voleybol Takımı 18 Temmuz Spor Salonu' nda çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Düzce Belediyespor Basketbol Takımı Antrenörleri Benan Özçelik, Altuğ Kuru ve Ünsal Ermiş ile çalışmalarını sürdürürken Düzce Belediyespor Voleybol Takımı ise çalışmalarına Hüseyin Düzceler ve Metin Arsal' la devam ediyor. Düzce Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri ise sporcuları ve antrenörleri hiç bir aşamada yalnız bırakmıyor.

Yoğun bir maraton içerisinde olan Düzce Belediyespor Basketbol Takımı ve Düzce Belediyespor Voleybol Takımı'nın antrenmanlarını Düzce Belediyespor Yönetim Kurulu da yerinde takip etti. 18 Temmuz Spor Salonu'nda gerçekleşen antrenmanlara Düzce Belediyespor Kulüp Başkanı Hatun Albayrak, Kulüp Başkan Yardımcısı Okan Turaman, Yönetim Kurulu Üyeleri Akif Keleş, Kenan Gökmen ve Zafer Yılmaz katıldı. Antrenmanların ardından sporculara tatlı ikram eden yönetim kurulu üyeleri, " Biz yönetim olarak sizin her zaman yanınızdayız. Sıkıntı ve dertlerinizi çözmek için göreve geldik. Bundan sonra da sık sık bir araya geleceğiz." dedi.

 

 

Haber: Y. Sever