Play-offlara son anda katılmayı başarabilen Çamlıspor sakatlık ve ceza sorunları yaşadı. Özellikle Karaçalıspor maçında cezası sona eren kaleci Murat, yaşanılan saat sorunu yüzünden maça çıkamadı. Kaleci eksiğini maçta hisseden Çamlıspor iyi oyun çıkarmasına rağmen sahadan 2-1 yenik ayrıldı.

Çamlıspor ilk maçında play-off öncesinde aynı Grup'ta yer aldığı Gökspor ile oynadı ve maçı 6-2 kaybetti. İkinci maçında Yaylaspor ile oynayan Çamlıspor rakibinin attığı gollere engel olamayınca müsabakayı 7-0 kaybetti. Play-offta yüzü bir türlü gülmeyen Çamlıspor özellikle son maçını oynadığı Karaçalıspor karşılaşmasında tam bir hüsrana uğradı. Maça elinde bulunan kadro ile çıkmak zorunda kalan Çamlıspor yine mağlubiyete devam etti. Prestij maçlarına çıkan Çamlıspor daha önce olduğu gibi Kuyudüzspor karşılaşmasında play-offa kaldığı gibi yine bir Kuyudüzüspor maçı ile çıkış yakalamak istiyor.

Çamlıspor Genel Kaptanı Musa Aksu iyi oyun oynadıklarını kalecilerinin eksikliğini hissetiklerini ve Gökspor ile Yaylaspor maçını cezasız oynayabilselerdi farklı olacağını kaydetti.