Düzcespor karşılaşmaya şu 11 ile başladı. Kalede Alper, savunmada Zihni, Tayfun, Burçak, Enver ortasahada Hüseyin, Oktay, Sıddık, Buğra, Serhat ileride Bedirhan. Aayaklarında çekme olan İsmail Türk ve Çağrı Tekin ise sakatları nedeniyle kadroda yer alamadı.

İlk yarıda takımımız hiç organize olamadı. Etkisiz bir oyun ortaya koyan Düzcespor henüz 8.dakikada mağlup duruma düştü. Sağ çaprazdan yapılan vuruşta yerden gelen topu kaleci Alper çeldi. Top Sadık Arda’nın önünde kaldı onun vuruşunda Çatalcaspor 1-0 öne geçti. Rakip yarı sahada çok fazla etkili olamayan temsilcimiz ilk pozisyonunu 30.dakikada Bedirhan ile buldu. Onun etkisiz kafa vuruşunu kaleci kornere çeldi. 44.dakikada ortasahada kaybedilen topta rakip oyuncu İsmail Sarı sol kanattan ceza sahamıza girdi. Topu sağ ayağına aldı. Yaptığı plase vuruş ağlara gitti. Çatalcaspor bu golle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.



55.dakikada Serhat sol kanattan gelişen atakta ceza sahasının hemen dışında topu sağ ayağına çekti. Çaprazdan nefis bir plase vuruş yapan Serhat farkı bire indirdi. 88.dakikada Kemal kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozsiyonda topu üstten auta yolladı. Düzcespor net bir golden oldu. Kalan sürede başka gol olmayınca temsilcimiz sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Düzcespor ilk yarısında hiçbir varlık gösteremediği karşılaşmada ikinci yarının tek hakimiydi. Fakat bu oyun puan için yeterli olmadı. Özellikle baskı kurduğumuz anlarda rakip oyuncuların oyunu soğutmak adına sürekli zaman geçirmeleri tempoyu artırmamızı engelledi.

Bu sonuçla Düzcespor play off yolunda ağır darbe aldı. 39 puanda kalan temsilcimiz haftayı 4.sırada kapattı. Son 3 maçında galip gelemeyen kırmızı lacivertliler bu sürede sadece 1 puan alabildi. Temsilcimiz gelecek hafta sahasında grup ikincisi Bayrampaşa ile karşılaşacak.