Spor Toto 3.Lig 2.Grupta Düzcespor 16.Haftada Düzce 18 Temmuz Stadyumu’nda Çatalcaspor’u ağırladı. Düzcespor 16.Haftada Çatalcaspor’u sahasında 3-2 yendi. Geçtiğimiz haftayı deplasman galibiyeti ile kapatan ve liderle puan farkını bire indiren kırmızı lacivertliler müsabakaya 3 puan hedefiyle çıktı. Düzcespor karşılaşmaya Barış, Oğuzhan, Kemal, İsmail, Oktay, Kerem, Zihni, Tayfun, Sercan, Berk ve Salih on biriyle başladı. Konuk ekip Çatalcaspor 2.dakikada rakip takımdan Sadık Arda'nın attığı golle öne geçti.

Yenilen golün şokunu üzerinden Düzcespor, oyuna ortak olarak pozisyon aradı. 28.dakikada Barış’ın attığı golle maça denge geldi. Kaptan Sercan ve arkadaşları gol sevincini polis memurları ile paylaştı. İlk yarı karşılıklı gollerle 1-1 eşitlikle sona erdi.

Düzcespor ikinci yarıya iyi başladı. Takımın golcü isimlerinden İsmail Türk sahneye çıkarak Düzcespor’u 1-0’lık yenilgiden 2-1’lik üstünlüğe taşıdı. Deplasman takımı Çatalcaspor, ‘hiç olmazsa bir puan’ diyerek Düzcespor kalesinde gol aradı. Çatalcaspor’un gol aradığı dakikalarda savunmadaki hatasını iyi değerlendiren Emre 88.dakikada Düzcespor’un üçüncü golünü atarak taraftarı rahatlattı. Maç tam bu golle bitecek diye düşünürken Çatalcasporlu futbolcu Samet 90.dakikada farkı bire indiren golü attı. karşılaşma 3-2 Düzcespor’un üstünlüğüyle sona erdi. Düzcespor aldığı galibiyetle puanını 30’a yükseltti. Düzce temsilcisi grubunda 31 puana sahip Silivri ve Kırıkhan’ın ardından 3.sıraya yerleşti. Gelecek hafta ilk iki sırada yer alan Silivrispor ve Kırıkhanspor birbirleriyle mücadele edecek.