Orhangazi deplasmanında kazanan Düzcespor 9 Aralık Çarşamba günü Düzce Şehir Stadında Kartal Belediyesporla oynayacak.
Zorlu puan mücadelesi öncesinde maçla ilgili hazırlıklarını tamamlayan kırmızı lacivertlilerde hedef taraftar desteği ile maçtan mutlaka üç puanla ayrılmak.
Hemen her hafta bir futbolcusu kart cezalısı durumda olan ve dar bir kadroyla mücadelesini sürdüren Düzcespor'da Teknik Direktör Metin Aydın sürekli tesislerde kaldığındı ve futbolcularını motive etmeye çalıştığını takımın her geçen gün form grafiğinin yükselmesinin kendisini çok mutlu ettiğini ve bunuda skora yansıtıklarını söyledi.
Aydın Kartal Bbelediye takımıyla 6 puanlık maça çıkacağız. Bu maçı alıp bir basamak daha üste yükselmek ve ardından Cumartesi günü oynayacağımız Ankara Demirspor maçındanda puan ve puanlarla dönmek için tüm futbolcularımda büyük özgüven var dedi.
Tüm taraftarlarımızı Çarşamba günü stadda görmek ve son düdüğe kadar destek vermelerini beklediklerini dile getiren Aydın, "Bizler taraftarlarımızı artık üzmek istemiyoruz. Onlar 90 dakika bize destek verip sahip çıksınlar biz onları mahcup etmeyeceğiz. Artık Düzcespor eski günlerine dönmeye başladı. Bunu iyi değerlendirip küme düşme hattından uzaklaşmalıyız." dedi.
Düzcespor Kartal Belediyespor maçı Düzce Şehir Stadında saat 13.30 da başlayacak.